Reiki

Wat is het:
Reiki is ontdekt rond 1900 als een natuurlijke geneeswijze door dr. Usui. Het is de helende energie, ook wel handoplegging genoemd. Dit heelt met universele liefde, ontgift en ontspant.

Hart met handen.

Welke klachten:
Het geeft ook goede ondersteuning na een operatie en geeft minder tot geen bindweefsel (litteken)vorming. Heelt sneller na een botbreuk of in het gips.

De behandeling:
Ik laat de cliënt op de behandeltafel plaats nemen en neem zelf aan het hoofdeinde plaats, vervolgens houd ik mijn handen op of boven de cliënt en behandel zo het hele lichaam. Eerst de voorkant en daarna de achterkant. Waar de energie niet goed doorstroomt in het lichaam wordt het erg warm. Als de warmte minder wordt is het goed. Als het warm wordt houd ik mijn handen iets langer op die plaats. Meestal zijn 5 a 6 behandelingen al voldoende.

Tarief : € 50,00

 

Reiki inwijdingen:
Wil je zelf reiki leren, iedereen kan het leren, dan kan je hierin ingewijd worden. Dit doe ik in 1 of 2 dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Mijn voorkeur gaat uit naar maximaal 4 personen, dan kan het in 1 dag.

De inwijding:
Je wordt welkom geheten met koffie met wat lekkers en kunt met elkaar kennis maken. Daarna ga ik om de beurt, een persoon tegelijk, de kanalen openen waardoor de reiki energie gaat weer stromen. Dit gaat bij de een sneller dan bij de ander. Als iedereen ingewijd is, gaan we de handopleggingen oefenen met elkaar. Voor de lunch wordt er even gewandeld om goed te aarden. Deze opening van de kanalen gebeurt na de lunch nogmaals en daarna gaan we weer oefenen.