Even voorstellen:

Gea de Wit praktijk voor natuurlijke geneeswijzen:behandeling voetflexmassage

Mijn naam is Gea de Wit, geboren in 1952 te Purmerend. In 1974 ben ik getrouwd met Jan de Wit en heb twee kinderen en vier kleinkinderen. In 1967 heb ik de opleiding verpleegkundige A gevolgd in Alkmaar. Momenteel werk ik nog steeds in de gezondheidszorg.

Tijdens mijn werk kwam ik tot de conclusie dat klachten vaak een psychische achtergrond hebben, je lichaam uit dit op verschillende manieren (lichamelijke klachten, overspannenheid, burn out en in het ergste geval ongeneeslijke ziektes)
Buiten de reguliere geneeskunde bleek dat er andere behandelingsmethoden bestonden die tot goede resultaten leiden. Nieuwsgierig geworden ben ik mij hierin gaan verdiepen en dit heeft ertoe geleid, dat ik opleidingen ben gaan volgen, bijvoorbeeld: astrologie, voetreflexmassage, Reiki, Quantum Touch en Touch of Matrix.
Er zijn nl. twee zijden van waaruit je een behandeling kunt aanvangen:
1. Doel zoeken, richting geven aan het leven, genezen van de ziel.
2. Genezing dmv energieoverdracht die de blokkades in het lichaam opheft, hierdoor komt het lichaam terug in balans en hervindt het zijn natuurlijke energie waardoor het lichaam weer in staat is om ziektes en psychische problemen op te lossen.

Verder heb ik nog andere cursussen gevolgd, zoals: